Estructura organitzativa

estructura_organitzativaEl grup REIG PATRIMONIA està estructurat en cinc unitats de negoci: TABACS, IMMOBLES, FINANCES , PRIVATE EQUITY i CARTERA FINANCERA al capdavant de les quals es troba la societat Reig Patrimonia SA.

La unitat de tabacs es dedica principalment a la fabricació i comercialització de cigars.

La unitat d’immobles té com a objecte principal les activitats de caràcter patrimonial: lloguer de pisos, locals comercials, naus industrials, oficines,…així com l’activitat de promoció.

La unitat de finances centra la seva activitat en la tinença de participacions d’empreses que desenvolupen activitats bancàries.

La Unitat de Cartera Financera gestiona un portafoli d’inversions líquides en els mercats financers, amb una visió conservadora i de llarg termini.

La Unitat de Private Equity inverteix selectivament en fons de Private Equity i Venture Capital principalment a Europa Occidental i als Estats Units.

Actualment Reig Patrimonia està dirigit per professionals especialitzats en cadascun dels sectors. Al capdavant del grup es troba la família RIBAS REIG, representada per OSCAR RIBAS DURÓ (President) i ORIOL RIBAS DURÓ (Vice-president).